Vildmarksturer

Att upptäcka, utforska, klättra, krypa, balansera ökar hundens självförtroende och förmåga att övervinna rädsla och osäkerhet. Att göra detta tillsammans med sin ägare i vildmarken är en riktig upplevelse. Hundens tilit till er ökar och hunden blir trygg med dig och nya situationer. Ni får en bättre kontakt och inte minst, i får tillsammans uppleva en härlig tur tillsammans. Er guide har stor kunskap om naturen, är utbildad hundinstruktör och viltspårinstruktör, jägare, fågelskådare, naturvårdare, viltvårdare och djurvårdare. Så häng med vetja!

Vi på vildmarkshunden erbjuder vildmarksturer tillsammans med era hundar eller ni får gå utan hund givetvis, har ni ingen hund så har jag några tillhanda.

Vi tar emot grupper med minst 2 personer och max 6 personer per gång. Är ni intresserade att följa med oss på vandring i vår underbara natur när vi går en slinga på upplandsleden eller strövar längs vidsträckta skogsvägar med chans att se älg, tjäder, vildsvin mm.

Vi sätter oss på någon vacker plats och intar vår medhavda matsäck, tillåter årstiden så tänder vi en brasa och kokar vårt kaffe på elden medan hundarna ligger och tuggar på ett ben.

Vill du och din hund prova på att gå med klövjesäck så har jag några att låna ut. Mina hundar går alltid med klövjesäckar på våra turer och älskar det.

Medan vi går kan det komma naturliga hinder och problem som hundarna får testa.

Vi vill att hundarna har selar på sig för att undvika skador och de får inte vara lösa under turerna, vi måste följa lagen och tänka på de vilda djuren och andra vandrare.

Hör av er om ni vill att vi ska anordna en tur åt er eller så håller ni koll på vår facebooksida, där vi lägger upp planerade turer.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close