Vilt i nöd

Hittar ni ett skadat,sjukt vilt eller ett vilt djur i nöd kan ni kontakta mig!

Under min tid som kommunal viltvårdare i Uppsala kommun gick en stor del av vår tid att omhänderta sjuka och skadade vilda djur. Vi brukade säga att vårt ansvar var allt från blåmesar till elefanter. Nu är inte elefanterna så vanliga i Uppsala.

Vi låg ständigt i jour och åkte även helger för att hjälpa de vilda djuren i Uppsala.

Jag har sett och hört att det finns ett behov av denna tjänst så nu erbjuder jag att komma och omhänderta skadat och sjukt vilt, köra det till Viltjouren i Uppsala eller om jag så anser, avliva djuret snabbt för att förkorta deras lidande, givetvis i samråd med Viltjouren.

Jag behöver ta betalt för det arbete jag gör, ring för mer information. Ring eller sms 0723043042, svarar jag inte så lämna ett meddelande så ringer jag upp så fort jag kan eller mejl: vildmarkshunden@gmail.com

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close