Djuren

Förutom hundar så har vi en hel del andra djur. Förutom de fyra hundarna inomhus så har vi även två katter, Nisse och Svea. Men utomhus är det desto fler djur. Vi här på vår lilla plätt siktar mot ett självhushållande liv och vi satsar stenhårt på det nu i dessa tider.

Så följande djur har vi mera:

Fåren:

I hagen går i dag: Hedda, Aliss, Freja, Mimmi med sina lamm, 8 st i nuläget, och Pappa Rollo. Hedda, Freja och Mimmi har jag fött upp själv och är korsningsfår eller Vendelfår som jag kallar dem. Aliss, eller Alicia som hon heter i stamtavlan, är en renrasig finullstacka. Rollo är en dorper/finull/suffolkkorsning. Vill ni se lammen så finns bilder på instagram och facebook

Här sitter jag med absoluta favorittackan, som inte lever längre, Garbo. Min stamtacka och mor till Freja och Hedda och mormor till Mimmi.

Kaninerna:

I burarna finns det ett gäng kaniner, i nuläget 6 vuxna och 18 ungar. Vi föder upp kaniner för kött och till sällskapsdjur. Jag har i nuläget ett gäng kaniner som kan flytta hemifrån om 5 veckor. Deras mammor är av dvärgraser och pappan är gotlandskanin och har otroligt vackra färger. Mer information kommer att finnas under fliken till salu.

Vaktlar:

Detta djurslag är under uppbyggnad och i nuläget finns det bara tre tuppar men hönor kommer att införskaffas inom kort

Höns:

I skrivandets stund hör jag pip från äggkläckaren så snart har vi även höns! ja… kycklingar iaf..

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close