Statusrapport

Jag har glömt att skriva hur det gick med Rio! Men först: Hoppas ni inte har blåst bort!

Det gick bra och han är i sin normala form nu, dvs skvatt galen. Han äter nu njurdiet som jag själv lagar och dricker mindre så det verkar som att dieten hjälper. Han var lite skeptiskt till en början men nu äter han ganska bra. Ett tag trodde jag att han inte tyckte om det kokta älgköttet men han var bara lite skeptisk mot grönsakerna jag blandade i, broccolin var inte populär. I maten får han olika kosttillskott, vitaminer och mineraler.

De andra hundarna är lite sotis på den goda maten han får, Karma försöker ofta sno hans mat så henne får jag hålla koll på lite extra.

Däremot har Malte varit dålig i kistan några dagar, i dag var han som sämst men nu tror jag att det har vänt. Han får behålla vätskeersättningen jag ger honom med spruta.

Loke har varit halt och har fått vila en vecka så jag hoppas att det har läkt, han fick en sträckning i vänster fram när han lekte med Karma efter löpet, det gick nog lite vilt till.

Som ni ser har det varit lite sjukstuga här på vildmarkshunden och mycket beror nog på att alla hundar börjar bli lite till åren och deras motståndskraft börjar bli sämre och kropparna är slitna efter många års arbete. Det är tur att Karma har hållit sig frisk (peppar peppar), hon är ju yngst med sina snart 8 år. Börjar bli dags att hitta en påläggskalv.. Det är verkligen dags nu!

Jag har i dagarna startat en ny facebooksida och instagramsida under namnet V.H jakt & fårservice. varför har jag gjort det då? Jo för att nå ut till dem som behöver hjälp med t ex skyddsjakt på duvor eller fårklippning men inte är intresserad av hundar som det blir mest på vildmarkshundens sidor. Som ni kanske förstår är V.H = VildmarksHunden. Så sök reda på de sidorna om ni är intresserade om vad jag mer pysslar med. Så småningom kommer det en hemsida med samma namn men det får vänta ett tag. Men ni kan läsa om de tjänsterna här på denna sida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close