Gamla hundar, njurdiet och cykelreparatör

Det har varit lite tyst här från mig. Jag har varit skadad, ramlade omkull på asfalten inne i Uppsala och fick muskelskador i arm-,axel- och bröstmuskelatur. Nu är jag nästan helt återställd och börjar komma i gång så smått.

Men Rio, min gamla spaniel, börjar tackla av och i går var han så hängig så jag åkte in med honom till en veterinär med rädslan att jag skulle få åka hem med bara selen i handen men han är med oss fortfarande. Men han har förhöjda levervärden och njurvärden, anemi och inte minst spondylos. Nu ska han gå på njurdiet och jag hoppas att han kommer i gång snart att äta igen.

Det är hemskt att behöva se sin älskade hund bli gammal och sjuk. Man inser att vi måste skiljas åt snart och att slutet på en epok är snart över. Usch jag börjar nästan gråta när jag skriver detta så jag slutar med det på en gång.

Jag har haft en hund med njurproblem förut och lagade all mat till henne så i dag har jag kokat älgkött, korngryn och morötter som jag med stavmixen har malt ner till en för mig aptitlig sörja, men förhoppningsvis tycker han om den..

Njurdietsörjan

Jag har även börjat med att renovera några cyklar som sen ska säljas. Jag har ju jobbat i en cykelverkstad, jag var arbetsledare men meckade lite jag med.

Jag försöker skriva med om Rio och hans problem när jag inte riskerar att gråta. Jag är hemskt trött just nu så känslorna svämmar lätt över just nu.

Ha det gått!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close