VILL JAG, SKA JAG!

Då var det 4,5 dagar kvar av 2019.

Jag tänker inte skriva om det året som har varit för det finns inget speciellt att skriva om. Nu lägger jag det gångna året bakom mig och fokuserar på 2020 i stället men vad som händer då tänker jag ännu inte dela med mig till er för det är inte klart i mitt egna huvud ännu men idéer finns. Jag känner mig motiverad och målmedveten så här i slutet av året och har fokus på att komma vidare, fokus på att kunna våga och fokus på att ro i land det jag verkligen vill göra. Jag har haft problem med detta sen jag drabbades av utmattningsdepression 2011 men det ska jag övervinna 2020. Mitt motto är ju VILL JAG, SKA JAG numera och inte som det innan var: ja.. det går som det går.. redan där tror jag att jag ska misslyckas och vad gör jag då? Jo misslyckas. Jag har alltid fått höra att jag inte ska ha för höga förhoppningar och det kommer aldrig att gå och vaknade du sen när jag talat om vad jag drömmer om vad jag verkligen vill. Det är slut med det nu! Istället för att undvika misslyckande med att inte ens försöka så ska jag prova och misslyckas jag så kanske lär jag mig nån läxa som gör att jag lyckas i nästa försök. Man kommer inte upp på Everest på första försöket om man inte har övat och misslyckat några gånger på mindre berg. Det ger en erfarenheter som får en att växa.

Nej det är nu dags att lyssna på mig själv och inte alla andra, VILL JAG, SKA JAG! Men det kommer att vara tufft att trotsa gamla invanda vanor och ovanor men VILL JAG, SKA JAG!

So bring it 2020!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close