På gång igen

Förra måndagen hade jag besök av en journalist från Norra Uppland som ville skriva om mig och Vildmarkshunden. Jag är mycket spänd hur artikeln kommer att se ut och om det kommer att ge nått resultat, det blir gratis reklam på en helsida i tidningen som kommer i morgon i brevlådorna i hela norra Uppland, Så spännande!

Resten av veckan gick långsamt, jag var otroligt trött i kropp och själ,huvudet sa åt mig att ta det lugnt så det var bara att lyda.

Men nu är jag på gång! I går kollade jag upp lämpliga platser till att sätta ut minkfällor, passade på att fiska när jag ändå satt i båten, fick 2 lagom stora gäddor och hämtade grävlingsfällan för att sätta ut den på en tomt där det börjar bli problem.

Kvällen tillbringades med att stycka vildsvin och färdigställa sambons present då hon fyller år i dag.

Så nu finns det 8,5 kg trikinfritt vildsvinskött och 1.8 kg gädda i frysen, men hösten är inte slut än.. Känns bra att samla mat i skogens och sjöns skafferi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close