Samarbetsparters sökes: en kontaktannons

I dag var vildmarkshunden, dvs jag, på Jägarförbundets jakt och viltmässa i Harg för första gången som utställare. Ett trevligt arrangemang för alla som är intresserade av jakt, dock var det väldigt varmt!

Jag stod och sålde hundutrustning åt K dogsport och visade upp vad för tjänster jag erbjuder.

MEN jag har insett att jag behöver synas för syns jag så finns jag, så är det numera i de flesta branscher tyvärr och för att synas behöver jag samarbetspartners vars namn känns igen och många följer.

Hur hittar jag samarbetspartners då? Kontaktannons? Videoannons? Säkert är det bästa att prata för sig men det kanske inte är min starkaste sida..

Hur skulle då min ”kontaktannons” se ut?

Hej!

Jag söker företag som gillar att promenera i skog och mark, träna hundar, jaga, fiska eller bara sitta och stirra in i elden. Jag är en 40 plussare med ambitionen att jobba inom hund och jakt. Jag har jobbat som kommunal viltvårdare. Delar mitt liv med sambo och dottern, fyra hundar, 2 katter, fem får och ett gäng kaniner. Sökes: samarbetspartners (företag) inom jakt, viltvård och hund. Finnes: Bil med mycket plats över för dekaler, instagramkonton och Facebook under namnen Vildmarkshunden och VHviltvård, lite rund kropp som rymmer några extra tryck på kläderna. Kundkrets som får stå ut med vad jag tycker de ska använda för utrustning. Tankar på att spela in youtubefilmer. DOCK vill jag inte lägga upp för avslöjande bilder/filmer på de djur jag skjuter i respekt för dem OM det inte är nått jag vill visa i utbildande syfte.

Tja.. jag vet inte.. är det nån som lockas av denna annons så hör av er! Kontaktuppgifter finns på hemsidan 😉

(innan nån kommenterar bilden: Nej den är inte tagen nu! Den är tagen på hösten för typ tre år sen så hundarna fick vara lösa 😉 )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close