För att vi kan!

I dag bar fötterna mig långt! Hundarnas tassar bar lika långt!

I dag så utmanade jag mig och hundarna! Jag ville se hur långt vi kunde gå tills fötterna på mig sa stopp eller tills hundarna sa stopp. Kan säga så här, det var inte hundarna som stoppade vid 3 mil.. Loke och Karma hade krafter kvar och gick framför mig med stuns i benen hela tiden. Men nu sover de gott efter en god middag.

Varför undrar ni kanske? Ja… varför inte! Jag ville utmana mig för att ha något att se fram emot i våran träning, jag ville utmana mig för att jag kan, jag ville utmana mig för att det är kul.

Hade hundarna inte mått bra eller på något sätt farit illa hade jag direkt avbrutit! Karma var lite lös i magen i början men det vart inget mer med det och nästa gång hon gjorde nummer 2 så var magen normal. De har hela tiden förtärt vattnet och den energi de har fått av mig i form av Pemikan, hundkex och små tuggben. De har nog ätit bättre än vad jag har.

De har också fått plaska så fort vi har hittat vatten att plaska i.

Mina fötter eller rättare sagt höger fot har lidit, det började med ömhet på trampdynan under tårna, bara att stanna och tejpa mera sen gick det bra, MEN sen började den då läkta blåsan fylla i igen, stanna och tejpa.. vid den längre pausen fick fötterna luftas innan jag tejpade om hälen igen. Det var den foten som satte stopp för längre strapatser för börjar det på ett ställe så går man snett och risken för fler skador.

Men vi klarade det! Vi gick från hemmet i Romstarbo mot Örbyhus kyrka för att vila en stund vi Ica men hundarna ville inte vila lika länge som jag utan var ivriga att komma i väg. Från Örbyhus försökte jag leta redan på Marialeden som går mellan Tegelsmora Kyrka och Gamla Uppsala kyrka men jag hittade efter mycket om och men leden men tyvärr inga ledmarkeringar utan det var mer ren gissning och koll av kartor som fick mig rätt.

Men en härlig liten tur med krafter kvar i kropp och knopp men inte foten dock!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close