900 km i benen

Sen jag började gå mera och längre varje dag så här jag nu gått 900 km sedan februari detta året. Det är en otrolig känsla må jag säga. Som sällskap på de flesta milen har ju Karma och Loke varit med. Rio och Malte är ganska långt efter i antal mil men deras gamla kroppar ska inte gå så långt.Nu satsar vi på 1000 km inom kort, ska försöka ta en dag nästa vecka och se hur långt vi kan gå på en dag.Även kanoten har fått lufta sig, jag har ett litet projekt som börjar ta form i tankarna men som inte kommer bli officiellt än på ett tag. Men jag måste öva på min paddling och Karma och Loke kommer få träna att sitta kvar i kanoten. Den nöten blir inte lätt att knäcka då Karma är en badtok men Loke är nog inga problemEfter kanotturen begav vi, dottern och jag, oss ut på promenad och fiske. Sambon kom efter med bilen och maten. En mysig kväll helt enkelt! Man får passa på nu, att njuta av sommaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close