Fodertest

Då Loke och Karma går väldigt mycket med mig och fodret jag ger nu inte är tillräckligt har vi nu fått möjligheten att testa ett för oss nytt foder. I dag kom säcken och ivriga som vi var så öppnades den genast och blandade i några kulor i deras ordinarie foder. Mums sa hundarna och slukade maten med god aptit, nu är ju inte aptiten problemet hos dessa två.Nu får vi se om de ökar i vikt och börjar bygga mer muskler. Lokes päls är ganska fin men Karmas däremot är tråkig just nu men det kan ju bero på att hon fäller och ska gå in i löp snart.Jag kommer rapportera hur jag tycker det går med fodret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close