Spårning i Harg

I kväll åkte Loke och jag till Harg för att träna med ett gäng trevliga människor. Jag inser att jag kan inte bara träna själv hela tiden, Loke behöver gå spår som andra har lagt, det märkte jag tydligt i dag. Men det är oxå en viktig träning för mig att gå spår som jag inte har en aning om hur det går. Här hemma hittar jag i skogen som jag har lufsat runt i sen jag var liten parvel och känner igen var jag har lagt spåret. Jag använder sällan snitslar när jag spårar med Loke. Så det är nyttigt att träna med andra och inte vara en ensamvarg, inte minst det sociala under fikat medan vi väntar på att liggtiden ska bli lagom. Nu ska jag skriva i Lokes spårjournal hur kvällens träning gick och gårdagens för det glömde jag..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close