Spårning

I dag fick jag lite tid över och la ett spår till Loke. Ca 1400 meter med ett rådjursskinn. Det fick ligga ca 4 timmar innan jag gick det. Men i dag hade vi ingen bra dag.. Han var ofokuserad och blev störd av en hare som skuttade upp framför näsan. Jag har suttit och funderat på varför, det var inga stora svårigheter, inte så varmt osv, inget som han brukar klara av. Min teori är att han kända av att jag inte mådde bra, min mage började värka och satt länge på dass efter vi kommit hem. Så känslig är han gällande mig, min vän. Självklart avslutade jag spåret när jag såg hur han var. Tragglade inte vidare till spårslutet bara för att. Bara träna en annan dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close