Med tunga ben och ond rygg

Vaknade tidigt och begav mig ut med Karma och Loke på tur. Ryggsäck packad med diverse pryttlar för lite tyngd (nästan 10 kg totalt) och klövjeväskor på hundarna (Karma 1250g och Loke 1590 gram).Mina ben är lite trötta efter viltspårkursen i går kväll och släpning av älgklöv. Ryggen väckte mig men envis som jag i bland kan vara begav jag mig på min dagliga runda.Hade tänkt att gå dryga milen med ett stopp i Vendelsjön för ett morgondopp på vägen hem. MEN vid infarten till Hovstugan sa min rygg stopp! Så badet kom fortare än planerat och ryggen fick vila en stund. Sen att hundarna fick plaska extra länge, det vart jackpott för dem.Medan jag satt på bänken vid sjön och njöt av utsikten över vattnet och av hundarna i vattnet såg jag en brun glada som smidigt duckade för tofsvipans envisa anfall. Så otroligt smidiga fåglar är.Vägen hem gick tungt men tranor, ekorrar, harar och kor höll oss sällskap.Nu ska jag tvätta ryggan för glömsk som jag är hade jag glömt räkor från senaste fisketuren kvar…Ha en fantastisk torsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close